Butikker i Børkop: Åbningstider, tilbudsavis og mere

Børkop er en by beliggende i Trekantområdet i det sydlige Danmark. Byen er kendt for sine mange butikker, der tilbyder et bredt udvalg af varer til konkurrencedygtige priser. Her finder du alt fra dagligvarebutikker til specialbutikker, der tilfredsstiller enhver shoppers behov. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de populære butikker i Børkop og deres åbningstider samt tilbudsaviser.

Netto i Børkop

En af de mest populære dagligvarebutikker i Børkop er Netto. Med sin beliggenhed centralt i byen tilbyder Netto et bredt udvalg af dagligvarer, frisk frugt og grøntsager samt en række økologiske produkter. Butikken har åbent alle ugens dage og er også åben på helligdage.

Åbningstider og tilbudsaviser

Netto i Børkop har følgende åbningstider:

  • Mandag-fredag:08:00-20:00
  • Lørdag:08:00-18:00
  • Søndag:08:00-15:00

Du kan finde Netto’s tilbudsavis for uge 41her.

Rema 1000 i Børkop

Rema 1000 er en anden populær dagligvarebutik i Børkop. Med sit fokus på kvalitet og konkurrencedygtige priser tilbyder Rema 1000 et bredt udvalg af økologiske og bæredygtige produkter. Butikken er åben alle ugens dage og har også åbent på helligdage.

Åbningstider og tilbudsaviser

Rema 1000 i Børkop har følgende åbningstider:

  • Mandag-fredag:07:00-21:00
  • Lørdag:07:00-18:00
  • Søndag:08:00-15:00

Du kan finde Rema 1000’s tilbudsavisher.

Andre butikker i Børkop

Udover Netto og Rema 1000 har Børkop også flere andre butikker, der fortjener din opmærksomhed. Disse butikker tilbyder alt fra tøj og sko til elektronik og møbler. Åbningstiderne for disse butikker kan variere, så det anbefales at kontrollere deres individuelle hjemmesider eller ringe for at få oplysninger om åbningstider.

Helligdagsåbne butikker i Børkop

Flere butikker i Børkop har åbent på helligdage. Dette inkluderer både Netto og Rema 1000 samt nogle specialbutikker og indkøbscentre. Hvis du planlægger at handle på en helligdag, anbefales det at dobbelttjekke åbningstiderne for de specifikke butikker, da de kan have ændrede åbningstider på helligdage.

Planlægger du at besøge Børkop? Glem ikke at tjekke de lokale butikkers åbningstider og tilbudsaviser for at få de bedste tilbud på dine indkøb. God shopping!

Artiklen Butikker i Børkop: Åbningstider, tilbudsavis og mere har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 28 anmeldelser